Akcia Tričko + ponožky ZADARMO → Použi kód LADINAMTO

Česko-slovenské Fusakle otvorili svoje 48. predajné miesto

2 December, 2020 

Česko-slovenský výrobca Fusakle otvoril novú predajňu v bratislavskom Avion Shopping Park. Po showroomoch v nákupných centrách Aupark a Bory Mall je to už tretí v Bratislave, v ktorom ponúkajú kompletnú ponuku originálnych dizajnových ponožiek a rúšok.

Okrem predajní prevádzkuje značka Fusakle aj predajné pop-up stánky, ktoré sú dostupné v nákupných centrách vo väčších slovenských a českých mestách. Predajňa Fusakle v Avion Shopping Park je tak v súčasnosti 48. predajným miestom v Čechách a na Slovensku, no nie posledným.

"Showroom nám umožňuje poskytnúť zákazníkom väčší výber produktov a ešte vyšší komfort pri nakupovaní. Navyše v nich nájdu limitované edície ponožiek, aj modely vyrobené v spolupráci s tretím sektorom, z predaja ktorých ide výťažok organizáciám a projektom zameraným na podporu zdravia, edukácie a práce s deťmi a mládežou," hovorí Ján Anguš, zakladateľ značky Fusakle.


Pri príležitosti otvorenia predajne v Avion Shopping Park si Fusakle pre návštevníkov pripravili zaujímavú pozornosť. "Počas prvého adventného víkendu sme ľudí chceli potešiť a predstaviť im našu predajňu hravou formou. Dostali tak od nás jednu ponožku ako alternatívu k nezmyselným a neekologickým letákom, a keď navštívili našu predajňu, druhú ponožku sme im dali do páru zadarmo ako darček, " dodáva J. Anguš.

Fusakle sú svojou hravosťou známe už z viacerých eventov a mestských trhov, čo podčiarkuje celú filozofiu značky prinášať ľudom radosť.

Značka Fusakle vznikla pred piatimi rokmi v Banskej Štiavnici. Fusakle však nie sú iba farebné a dizajnové ponožky, ale ľuďom chcú ukázať aj niečo iné, pestré, otvoriť im myseľ a komunikovať posolstvá alebo témy k diskusii. Aj preto sa značka zapája do rôznych projektov, ktoré sú spoločensky prospešné.


Od svojho vzniku firma Fusakle rozšírila svoje výroby o tri mestá na Slovensku a tri v Čechách.

Dizajny kolekcií si navrhujú sami, no oslovujú aj mladých ilustrátorov a dizajnérov a dbajú na kvalitné materiály aj ich pôvod. Počas prvej vlny pandémie rozšírili sortiment o rúška, ktoré šijú z bavlny tkanej na Slovensku v spolupráci s výrobcom OZETA.

V predvianočnom období značka posilnila komunikáciu ponožiek z kolekcie česko-slovenských večerníčkov a kúzelných froté a hrejivých vlnáčov , ktoré sa tešia veľkej obľube zákazníkov.